{ MaMa fAriS FotoPage }

By: diana rashid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Jan-2009 11:36 Email | Share | | Bookmark
kami sudah berpindah...

do visit my new site here --> http://simplynurdiana.blogspot.com/


Thursday, 8-Jan-2009 10:28 Email | Share | | Bookmark
BOYCOTT ISRAEL

This might be the last entry for my FP as FP is owned by Israel:

[dipetik dari ISUHANGAT.COM]

Salam..

Kepada siapa2 yang ada bukak akaun utk simpan koleksi gambar dengan FOTOPAGES.COM, eloklah fikir2 balik untuk DELETE akaun sebab FOTOPAGES.COM tu adalah milik Israel Yahudi laknat. Tak payahlah nak kita tumpang2 lagi walaupun free. Saya sendiri pun ada akaun fotopages & dah tau ni... elok delete je atau transferkan ke server lain. Tengok link ni...

http://www.matimop.org.il/newrdinf/company/c7983.htm

Whois Record

Registrant:
Pidgin Technologies Ltd
Daniel Frish 4/5
Tel Aviv, 64731
IL[/b]

Domain name: FOTOPAGES.COM

Administrative Contact:
Kass, Ron
Daniel Frish 4/5
Tel Aviv, 64731
IL
+972-3-6914668
Technical Contact:
Kass, Ron
Daniel Frish 4/5
Tel Aviv, 64731
IL
+972-3-6914668

Registration Service Provider:
Everyones Internet,
http://www.ev1serve rs.net

Registrar of Record: TUCOWS, INC.
Record last updated on 29-Dec-2008.
Record expires on 29-Apr-2009.
Record created on 29-Apr-2003.

Registrar Domain Name Help Center:
http://domainhelp. tucows.com

Domain servers in listed order:
NS1.PIDGINTECH. COM
NS2.PIDGINTECH. COM


LIST OF PRODUCTS TO BOYCOTT
http://www.inminds.co.uk/boycott-brands.html


Sunday, 14-Dec-2008 03:16 Email | Share | | Bookmark
shopaholic part II

 
 
 
View all 10 photos...
masa gi kenduri rumah su hari tu nampak cucu2 su semua pakai crocs (dr yg besar sampai yg kecik).. aku kata kat elmi takleh jadi ni, faris kene ada crocs jugak.. right after the kenduri dgn pakai baju kurung terus ke pavillion beli crocs utk faris sepasang.. huhuhu (comel dok kaler dia)



miss dior mmg sedap baunya.. very soft


tak sangka ada org 'tersangat teruja' dgn beg liz claiborne baru ku ni sampai sanggup nak beli.. hikhikhik
(tp beg ni memang cun k.. if not, i wouldn't have bought it)


make-up bag sebelum..


make-up bag baruu..


i just love shopping mopping!


kenakalan faris.. amik lipstik lama conteng kat muka..


Sunday, 9-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
PALACE OF THE GOLDEN HORSES - minister suite

 
 
 
View all 14 photos...
weekend holiday at the nearest hotel.. first time stay kat POTGH.. syiokk ah minister suite nih











Monday, 20-Oct-2008 19:08 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 21 photos...
my birthday!!
i'm gonna reveal the best b'day gift i ever get soon....

photos yg aku uploaded here for tatapan nenek faris sbb nak sgt tgk camne leather sofa cikna yg baru.. hehe

****************************************************************
NEWLY UPDATED


ok ok... dpt kad tu biasa ah kann...
pastu aku bukak kotak hadiah yg empat segi tu sambil memikirkan apakah bendanya yg kecik ni... benda berharga or tidak?



hah! 8GB... mesti mp3 player nih... and then aku agak mesti yg cikai nyer mp3 nih.. kilang ah chong..



aku baca tulisan kat bwh kotak tu... iPOD...
masih lagi aku tertanya2.. ni recon ke apa ker.. takkan ipod yg ori kot..



maka sahlah ini ipod ori punya!!


lepas tu dah tergamam nak nangis!!


the best bday gift i've ever got so far!

to top it all, received a call from office and my friend said my team of 12 ppl dapat Best Team award and Best Project award - RM700 to spend!!!

that nite cari tpt yg best utk celebrate my birthday kat Puchong tapi byk yg tak halal laa... so we went to Bumbu Bali for the first time and ianya tidak mengecewakan!


diriku pada usia errr... "25" tahun... hahahahaha




sate batang serai ni best.. lupa nama dia.. pelik sikit


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net